LUNCH v.34

Sallad

Caesar med kycklingbröst, grana padano, bacon, krutonger, tomat och gurka.


Måndag

Helstekt kotlettrad med svampsås, ruccola, kokt zucchini, äpple, hasselnöt, rå portabello och parmesan.


Tisdag

Bakat högrev med hollandaise, betor, pepparrot, rosé och svarta vinbär.

Onsdag
Ångkokt torsk med potatismos, vitvinssås, gräslök, picklad pumpa och råhyvlad zucchini .

Torsdag
Pannbiff med rostad spetskål, blomkålspuré, lingon och sky.


Fredag
Rostbiff på innanlår med tomat och fetaostsallad, picklad lök, frökräm och rostad potatis

Lördag


Sallad
Caesarsallad med kycklingbröst, grana padano, bacon, krutonger, tomat och gurka.
115kr

Helstekt spätta med champinjon, pepparrot, citron och brynt smör.
185kr

Slaktarburgare med Pulled beef, bacon, Chiliaioli, picklad rödlök, saltgurka, tomat, pommes frites och tryffeldipp.
185kr

Lördagsbiff med bearnaisesås, gröna bönor, tomatsallad och pommes frites.
245kr




Söndag


Helstekt spätta med champinjon, pepparrot, citron och brynt smör. 
185kr

Flanstek med bearnaisesås, pommes frites samt tomatsallad med färska bönor.
195kr








































































































































































































































































































































































195kr